AHŞAP BOYAMA YAPARAK PARA KAZANMAK !!

AHŞAP BOYAMA YAPARAK PARA KAZANMAK !!

EL BECERİN VARSA ÇOK KAZANACAKSIN...

Evveeettt arkadaşlar yine ben ve yine bomba gibi bir evde iş fırsatıyla karşınızdayım. Evde oturduğunuz yerden hiç yorulmadan yapabileceğiniz iş imkanlarıyla her geçen gün karşınızda olacağım.Şimdi fazla uzatmadan hemen işin tanımına geçelim.

 

AHŞAP BOYAMA NEDİR ? 

 

     Ahşap aslında bir tür yenileme işidir. Ahşaplar eskiyen ,zamanla aşınan bir yapıya sahip oldukları için belirli zaman aralıklarıyla boyanması gerekir. Seçeceğiniz kaliteli boya ve güzel bir cila ile eskiyen mobilyalarınızda harikalar yaratabilirsiniz. Evinizde ve ya küçük birı işyerini atölye haline getirerek bu işlemi gerçekletirebilir , çevrenizde reklam yaparak müşteri çekebilirsiniz :)

 

 

NEDEN AHŞAP BOYAMA YAPILIR ?

 

Ahşap boyamanın en temel nedeni eskiyen eşyaları yenilemek. Bu sayede kendi zevkinize uyan her tür rengi evinizin baş köşesine koyabileceksiniz :) ahşap boyamanın ikinci nedeni mobilyaları böceklerden olabildiğince korumak . Günümüzde artık böcekler sadece açık alanlarda değil evlerimizde ve birçok yaşam alanıda hayatımızı zorlaştırıyor. ahşap boyalarına atılan cilaların bazı özellikleri sırf böcekler üzerinde çalışır ve amacına ulaşır . Ahşap boyamanın bir diğer nedeni estetiklik ve bunu bir hobi haline getirmek .Hobi haline getireceğiniz bu sanat size bol kazançlar da sağlayabilir.

     Eveeeettt Üçüncü nedeni ise tabi ki gelir elde etmek :) Seçeceğiniz uygun maliyetli ve kaliteli boyalarla sanatınızı konuşturabilir. Stand açarak satış yapabilir ve ya kendi ürünlerinizi tanıtacağınız bir sosyal medya hesabı açarak onlıne satış yapabilirsiniz.

 

AHŞAP BOYAMA MALZEMELERİ NASIL VE NERDEN TEMİN EDEBİLİRİZ ?

 

Ahşap boyama için fazla maliyet ve malzeme gerekmemektedir. Boya satışı yapan dükkanlarla anlaşmak size boya maliyetini daha da aza indirgeyecektir. Günümüzde birçok şeyi onlıne aldığımız için internet üzerinden de sipariş verebiliriz.

Boyadığınız ürünler evinizde size eşlik edebilir ve ya farklı işyerleriye görüşüp anlaşıp onlar için çalışabilirsiniz. Ahşap boyama malzemeleri için güvendiğiniz bir mobilyacıdan ya da sanayiden boya alabilir ve o şekilde işin başına koyulabilirsiniz :)

 

AHŞEP BOYAMA İŞİNİ KİMLER YAPABİLİR ?

 

Ahşap boyamayı kesinlikle biraz el becerisi olan herkes yapabilir. Düz boyama yaptıktan sonra üzerine yapacağınız süslemeler için yine internet üzerinde bulunan öğretici videolardan yardım alabilirsiniz.  

Ahşap boyamayı daha çok ev kadınları tercih etmektedir küçük minyatür örneklerine kendi göz zevklerini ekleyerek çok güzel işler çıkarabiliyorlar. Küçük bir ahşap süs eşyasını boyamak en fazla yarım saatinizi alacaktir .

 

AHŞAP BOYAMA YAPARAK NE KADAR KAZANABİLİRİM ?

 

Evet gelldikkkkk en can alıcı kısma . Arkadaşlar bu soruya verilecek net bir yanıtımız bulunmamaktadır. Bu tamamiyle el hızınıza, kendizinizi geliştirmenize ve çevreye tanıtımınızı ne şekilde yapmanıza bağlıdır. Yani az kazanmakta çok kazanmakta size bağlı .  

     Ahşap boyamadan iyi bir gelir elde etmek istiyorsanız size ufak bir tavsiyede bulunacağım. Ürün tanıtımı yapabileceğiniz bir adet sosyal medya hesabı ve reklamınızı yapabilecek güvenilir bir çevre :) Şimdiden bol şans diliyorum

 

Umarım işinize yarayacak şekilde bilgileri verebilmişimdir . Tamamiyle kendi araştırmalarım sonucu kendi kelimelerimle basit bir şekilde anlatım tarzına başvurdum . Yepyeni iş fikirleriyle tekrar sizlerle olacağım .