Elektronik Tamiri Yaparak Evden Para Kazanın(Ayda 5000+)

Elektronik Tamiri Yaparak Evden Para Kazanın(Ayda 5000+)

Elektronik ürünlerin fiyatları hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Özellikle dolar kurundaki...

Elektronik ürünlerin fiyatları hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Özellikle dolar kurundaki artış nedeniyle elektronik ürünler artık eskisi kadar rahat alınamıyor. Artan elektronik ürün fiyatları nedeniyle bozulan ürünlerin tamir edilmesi de söz konusu olabiliyor.

Özellikle kendi evinizdeki elektronik ürünlerin ürünleri tamir etmeyi seviyorsanız elektronik ürünler tamir ederek pasif gelir elde edebilirsiniz. Elektronik tamirciliği kesinlikle evden yapılabilecek işler listesinde yer alıyor. Ne yazık ki modern elektronik aletler diye nitelendirdiğimiz çok sayıda ürün son derece kırılgan oluyor. Özellikle telefon, laptop gibi ürünler son derece kırılgandır ekranlar, ölü piller ya da benzeri sorunlar sıklıkla karşımıza çıkabiliyor.

      Bu gibi durumlarda bu ürünleri atıp yenisini almak şu anki Dolar kuru ile çok da mümkün değil. Bu gibi durumlarda tamamen elektronik tamiratı yapabilen kişilere ihtiyaç duyuluyor. Eğer sizlerde elektronik ürünlerini tamiratını yapabiliyorsanız bu alanda hizmetler verebilirsiniz. İsterseniz sadece tek bir markaya yönelebilir, dilerseniz de farklı türdeki ürünlerin tamirat işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz ne kadar yetenekli olduğunuz doğrultusunda yapacağınız elektronik tamirat işleri de değişiklik gösterebilir.

Elektronik ürünlerin tamiratında kesinlikle aceleci davranmayın. Eğer müşterilerinizi gerçekten memnun etmek ve bu alanda ilerlemek istiyorsanız öncelikli olarak uzman olduğunuz markaları tercih etmelisiniz. Her markaya yönelmek ilk etapta hata olacağı için bu nedenle sağlam ve kararlı adımlar atmak çok daha iyi olacaktır.

KENDİNİZE BİR MARKA BELİRLEYİN

 Örnek verecek olursak sadece Apple ürünler ya da belirlenmiş farklı markalar üzerinden çalışma gerçekleştirebilir ve özellikle reklam için sosyal medyayı kullanabilirsiniz. Özellikle günümüzde artan Apple kullanıcıları sık sık sorunlarla karşılaşıyor profesyonel olarak hizmet veren firmalar yerine daha uygun fiyatlar belirleyerek elektronik ürünlerin tamiratını gerçekleştirebilirsiniz.

     Unutmayın ki elektronik ürünlerin tamiratı çok kolay değil çok fazla bozulduğu için insanlar yenisini almak istemiyor bu nedenle tamir konusunda kendinize güveniyorsanız bu sektöre giriş yapabilirsiniz. Evden yapılabilecek işler listesinde kesinlikle ilk sıralarda yer alan elektronik tamiratı sizlere ciddi anlamda paralar kazandırabilir. Elektronik tamiratı yaparak ne kadar para kazanabilirim diye düşenlere ise aylık en az 2000 lira ya da 3.000 liralık bir gelir olabileceğini söyleyebiliriz. Öncelikli olarak telefon ya da bilgisayar gibi ürünlere odaklanmanıza gerek yok. Tek bir kategoride hızlı şekilde tamirat işlemlerine başlarsanız o alanda müşteri bulmanız çok daha kolay olacaktır.

 Birden fazla sektöre yönelmek ilk etapta çok akıllıca gibi dursa da ilerleyen dönemlerde işlerinizi zora sokabilir. Part time bu işe odaklanmak isterseniz öncelikli olacak bir alan seçin. Telefon ve bilgisayar ayrımı yaparak ana sektörümüzü belirlemeniz gerekiyor. Sonrasında müşterilerinizi bekleyebilir ve hızlı adımlar atarak elektronik tamiri yaparak evden para kazanma serüvenini başlatabilirsiniz.