EVCİL HAYVAN BAKICILIĞI YAPARAK PARA KAZANMAK !

EVCİL HAYVAN BAKICILIĞI YAPARAK PARA KAZANMAK !

EVİNİZDE EVCİL HAYVANINIZ VARSA...

Merhaba arkadaşlar. Yepyeni bir güne çok kazandıracak bir evden iş fikriyle başlayalım. Özellikle hayvan severlerin çok ilgisini çekecek bu yazım. Evden evcil hayvan bakıcılığı yaparak para kanamak.

Bu iş son zamanlarda çok kazandıran ve popüleritesi artan bir iş fikridir. Bazı kişiler evcil hayvan bakıcılığını meslek haline getirmişlerdir .Bu işten çok para kazanmaya başlamak için hadi yazımızı okuyalım .

 

 

NASIL EVCİL HAYVAN BAKICISI OLUNUR ?

 

Arkadaşlar bu işin en temel kuralı hayvanları sevmekten geçer. Hayvanlara karşı şefkat duymazsanız bu iş size göre uygun değildir. Evcil hayvan bakabilmek için uygun ortamınızın bulunması gerekmektedir. Diğer canlıların olduğu gibi evcil hayvanlarında temel ihtiyaçları bulunmaktadır. Beslenme işini zamanında yapmalısınız.

 Oyunları çok sevdiklerini bilmelisiniz ve onlarla oyunlar oynamalısınız.Evcil hayvanlarınızın tuvalet ihtiyaçları da göz ardı edilmemeli. Bu ihtiyaçları giderildiği sürece sizinle çok iyi arkadaşlık kuracaklardır.

     Evcil hayvan bakıcılığı için bulunduğunuz kentteki iş ilanlarını takip etmeli ve ya yakın akraba,çevre ve dostlarınıza bu işi yapmak istediğiniz bilgisini verirseniz ,size uygun bir iş mutlaka bulunacaktır.İşinizi iyi yaptığınız takdirde bu işi meslek edinecek ve evde evcil hayvan bakarak çok para kazanabileceksiniz.Şimdiden bol kazançlar dilerim.

 

 

EVCİL HAYVAN GEZDİRME HİZMETİ NEDİR ?

 

Eğer bir evcil hayvan sahibiyseniz çok iyi bilmeniz gereken konulardan birtanesi de hayvanınızın temel ihtiyaçlarıdır. Bu ihtiyaçlardan birtanesi de gezdirmedir. Evcil hayvanlar genel zamanlarının çoğunu evde geçirdikleri için gezmeye fazlasıyla ihtiyaç duyarlar. Gün içerisinde muhakkak birkaç kez gezdirmelisiniz. Fakat çalışan bir birey olduğunuzda iş değişmektedir.

Çalışma saatleriniz fazla olduğunda bazen kenidinize bile vakit ayıramamaktasınız. Evcil hayvanınızda gün boyu evde sizi beklemektedir. Bu bekleyiş onlar için büyük bir eziyettir. Bu sorunu ortadan kaldırmak için köpek,evcil hayvan gezdirme hizmeti veren kişilerle irtibata geçmelisiniz.

     Bu aşamadan sonra iş arayan ve işverenin karşılaşması için ya çevreyi haberdar etmeli ya da ilan yayınlamalısınız.Belirlediğiniz kriterleri ve çalışma saatlerini içeren bir ilan daha çabuk iş bulmanıza yardımcı olacaktır. Kendinize ait bir sayfa da hayvan sevginizi insanlara gösterecek paylaşımlarda bulunmalı,onlarla olan iletişiminizi yansıtmalısınız.

Bu şekilde insanların güvenini kazanabilir ve deneyimli olduğunuz izlenimi bırakırsınız. Sonuç olarak evcil hayvan bakıcılığından hem kazanç sağlayacak hem de sevdiğiniz mesleği yapacaksınız.

 

 

EVDE EVCİL HAYVAN BAKARAK NASIL PARA KAZANILIR.

 

Son zamanlarda hayvanseverlerin sayıları gittikçe artmaktadır.Özellikle çocuklu evlerde birden fazla evcil hayvan bulunmaktadır. Ebeveynler çalışan bireyler oldukları zaman evcil hayvanlarının bazı ihtiyaçlarını giderilmesi için bakıcı arayışına girmektedirler.En çok bakıcı arayışı kedi ve köpek gibi evcil hayvanlar içindir.

Evcil hayvan bakıcığı yaparak çok iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Bir saatlik bakıcı hizmeti için 100-150 tl ödeme yapılmaktadır. Bu işi aylık olarak yaptığınız düşünülürse kazancınız size çok iyi getiriler sağlayacaktır.

 

Değerli okuyucularım, çok kazandıracak bir evden iş fikrinin daha sonuna geldik. Hergün yepyeni ilham olacak iş fikirleriyle sizlerle olmaya devam edeceğim. Yazılarım size umut olsun ışık olsun. Sağlıcakla kalın.