EVDE ANAHTARLIK YAPARAK AYDA 3000 TL KAZANIN !

EVDE ANAHTARLIK YAPARAK AYDA 3000 TL KAZANIN !

EVDE ANAHTARLIK YAPARAK PARA KAZANMAK...

Merhaba değerli okuyucularım,bugün kü çok kazandıracak evden iş fikrimiz evde anahtarlık yaparak para kazanmak.Evet evde dilediğiniz modelde anahtarlık yapıp satarak ek gelir sağlayabilirsiniz.Hayal gücünüze bağlı olarak farklı modellerde yapılan anahtarlıklar rekabetinizi arttıracaktır.

Tasarımı size ait olan anahtarlıklar çok konuşulacak ve onlarca talep oluşturacaktır.Kendinize ait konseptinizi oluşturarak her gün yeni modelleri müşterilerinize sunmalısınız. Sürekli yapılan modellerden ve kopyadan kaçınmalısınız.Benzeri yapılan anahtarlıkların satışı çok zor olacaktır.Kendinize ait bir logo belirleyerek anahtarlıklarınza bastırabilirsiniz bu çok çabuk tanınmanıza da yardımcı olacaktır.

 

 

EVDE NASIL ANAHTARLIK YAPABİLİRİM ?

 

Evet şimdiki yazımız evde nasıl anahtarlık yapabilirim sorusunun cevabını tamamen karşılayacaktır.Öncelikle anahtar modelinizi belirlemeliniz.Çok satılan modelleri google üzerinden bulabilir,kendiniz de hayal gücünüzü katarak ortaya iyi bir ürün çıkarabilirsiniz.

 

Bunların dışında ben tamamen özgün olmak istiyorum derseniz o zaman anahtarlık işinde hayal gücünüzü konuşturmalısınız.Kişiye özel anahtarlık da yapabilirsiniz.İlerleyen süreçte müşterileriniz sizinle iletişime geçecek ve istediği anahtarlık modelini sizlere söyleyecektir.

 

  • Anahtarlık tasarımınız için kullanacağınız malzemeleri kırtasiyelerden temin edebilir ve ya internet üzerinden getirtebilirsiniz.Kırtasiyeden alacağınız anahtarlık malzemeleri biraz daha pahalı olacağından kırtasiye ile sürekli bir anlaşma yaparak anahtarlık malzemeleriniz için indirim talep edebilirsiniz.Ürünlerinizi temin ettikten sonra kendinize çalışma alanı belirleyin ve anahtarlık yaparak para kazanmak için işe koyulun.

 

  • Anahtarlıklarınızı tasarladıktan sonra model,şekil ve renklerine göre gruplara ayırın.Böylece yaptığınız anahtarlığı bulmanız kolay olacaktır.İlk zamanlarda çok fazla olmamakla birlikte 15-20 modelde anahtarlık yapın ve en çok hangi modelin satıldığını öğrendikten sonra o model üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

 

 

EVDE ANAHTARLIK YAPARAK NASIL SATABİLİRİM ?

 

Anahtarlık işine giriştikten hemen sonra bunu yakın çevrenize duyurmalısınız.Arkadaş,aile,komşu ortamları sizin için iyi bir satış potansiyeli doğuracaktır.Yaptığınız anahtarlıkları birçok aksesuarcı,süpermarket,kırtasiye ve petrollere satabilirsiniz.Belirli bir ücret karşılığında yapacağınız anlaşmalar sizlere çok iyi gelirler sağlayacaktır.

Anahtarlıklarınızı onlıne satışa sunabilir ve bu şekilde de gelir elde edebilirsiniz.Anahtarlıklarınızın reklamı ve satışı için açacağınız bir ınstagram sayfası sizin gelir kapınız olacaktır.Anahtarlık reklamlarınızı iyi bir şekilde yaptığınızdan emin olun.

Daha fazla kitleye ulaşması için anahtarlıklarınızın tanıtımını yapmak için küçük reelsler çekerek paylaşabilirsiniz.Birkaç fenomenle yapacağınız reklam işbirliği sayesinde satışlarınızda güzel bir artış olacaktır.

 

 

EVDE ANAHTARLIK PAKETLEME İŞİ

 

Günümüzde evden çalışmak isteyen kadınların birçoğu evde paketleme işlerine odaklanmaktadır.Evde anahtarlık paketlemek bu işlerden yalnızca bir tanesi.

Atölyelerde üretilen anahtarlıkların masrafını en aza indirgemek için paketleme işini av hanımlarına veren firmalar günümüzde oldukça çoktur.Bu sayede evde paketleme işi arayan hanımlara yardımcı olmaktadırlar.

Evde anahtarlık paketleyerek kazançelde edebilirsiniz.Anahtarlık paketlemek herhangi bir bilgi gerektirmez.İşi öğrendikten sonra eliniz alışacak ve daha hızlı paketleyerek kazancınızı arttıracaksınız.

Firmaların size verdiği anahtarları yine size ayrılan süre içinde paketleyip teslim etmeniz gerekmektedir.Zamanında ve özenle çalışırsanız paketleme firmalarının aradığı işçi olursunuz. 100 paketleme başına 1500 tl kazanılmaktadır.Bu sayıyı arttırmak sizin elinizdedir.

 

 

EVDE ANAHTARLIK SATARAK NE KADAR KAZANIRIM?

 

Anahtarlık yaparak aylık güzel paralar kazanabilirsiniz.Yapacağınız anahtarlığın kalitesine ve el emeğinize bağlı olarak belirlibir ücret koymalısınız ve satışa sunmalısınız.Ay içinde satacağınız anahtarlık sayısına göre değişecek olan geliriniz ileriki aylarda daha da fazla olacaktır.İşe yeni başlayan kişiler ayda 1000-1200 tl arasında kazanmaktadır.