EVDE ÇOCUK BAKARAK PARA KAZANMAK !

EVDE ÇOCUK BAKARAK PARA KAZANMAK !

Evet yanlış duymadınız. Evde çocuk bakarak sizde ek gelir sağlayabilir ekonominize...

Selam arkadaşlar. Evden iş arayan ev hanımları ve öğrenciler. Ek iş olarak ne yapabilirim diyenler. Bana uygun iş imkanları nelerdir? Evet evden iş fikirleri sayfası olarak tüm sorularınıza cevap olmaya geliyoruz. Tüm samimiyetimle karşımdaymışcasınıza anlatımlarımla umarım sizlerin hayatına dokunma şansını elde etmiş olurum.

Bugün yepyeni çok kazandıracak bir evden iş fikriyle daha karşınızdayım. Evde çocuk bakarak gelir elde etmek. Evet yanlış duymadınız evde çocuk bakarak ek gelir elde edebilirsiniz. Şimdi tüm ayrıntılarıyla iş tanımına geçelim.

 

 

EVDE ÇOCUK BAKMAK İÇİN NE GEREKLİDİR ?

 

  • Evde çocuk bakarak para kazanmak için ne yapmak gerekir. Öncelikle evinizin çocuk bakmaya uygun bir ortam olması gereklidir. Çocuğu tedirgin edecek herhangi bir şey olmamalıdır. Çocuğa çok iyi davranmalı mutlu ve huzurlu vakit geçirmesini sağlamalısınız.
  • Bunlar sağlandığı takdirde çocuk zaten sizinle vakit geçirmekten hoşnut kalacaktır. Çocuğun ilgisini çekecek ve yaş grubuna hitap edecek materyal ve oyuncaklar bulundurmak sizi ona daha da yakınlaştıracaktır.
  • Çocuğa sevdiği yemekleri yapmak ve ya anne babasıyla görüşerek evde yapmaktan hoşlandığı aktiviteleri öğrenerek birlikte daha kaliteli vakit geirebilirsiniz. Bunları yapabilmek içinde çocuklara karşı ayrıca bir sevgi merhamet ve şefkat duymalısınız.
  • Özellikle bakmak istediğiniz yaş gruplarını seçmelisiniz. Çalışma saatlerini genelde bakacağınız çocuğun ebevenleri belirlemektedir fakat yarım gün bakmanı gerekn çocuklar da olabilir.Günün diğer yarısını başka bir çocuğa daha bakarak değerlendirebilir ve güzel bir kazanç sağlayabilirsiniz.

 

EVDE ÇOCUK BAKMAK İŞİNİ KİMLER YAPABİLİR ?

 

Evet arkadaşlar gelelim evde çocuk bakarak para kazanma işini kimlerin yapabileceğine. Öncelikle bu işi herhangi bir erkeğin yaptığına daha önce hiç şahit olmadığım için kadınlar üzerinden yazıma devam edeceğim. Bu konu hakkında genel konuşamıyoruz malesef.

Tüm kadınlar çocuk bakamaz çünkü herkesin kişisel özellikleri farklıdır . Fakat ev kadınları bu iş için tamamen uygun şartları sağlar diyebiliriz. Hele birde evinde çocuğu anneler bu işi daha da kolay yapabilirler. Çocuğu olan anneler diğer bakıcılara göre daha deneyimli ve karşısına çıkabilecek tüm sorunlarla nasıl başa çıkabileceğini bilen insanlardır.

Yalnızca çocuğu olan ev kadınları değil çocuğu olmayıp bu işte beceri ve deneyim sahibi olan yeğenlerine ve kardeşlerine bakıcılık yapanlar da bu iş için uygundur. Şu soruyu duyar gibiyim 'illa çocuk bakmış ve ya deneyim sahibi olmamız mı gerekiyor'. Arkadaşlar burda önemli olan size emanet edilen çocuğun sorumluluğunu alarak tüm ihtiyaçlarını doğru bir şekilde giderebilmektir.

 

 

EVDE ÇOCUK BAKARAK NE KADAR KAZANIRIM ?

 

Evde çocuk bakarak ne kadar para kazanabilirim sorusunun cevabına geçelim. Arkadaşlar bu fiyatın belirleyici faktörleri;yaşadığınız yer , çocuğa baktığınız saat vb. günümüzde yarım gün bakılan çocuk için bakıcılara yaklaşık olarak 1200 tl ödeme yapılmaktadır. Gün içinde 2 çocuğa baktığınızı varsayarsanız bu fiyat 2 katına çıkacaktır.

 

 

EVDE ÇOCUK BAKMAK YASAL MIDIR ?

 

Evde çocuk bakmak konusunda karşımıza çıkan bir yasal durum süreci yoktur.Evde çocuk bakmak işi günümüzde çok fazla yaygın olduğu için herhangi bir yasal sorun yaşanması söz konusu değildir.Düzenli ve sürekli çalıştığınız bir aile var ise zamanla size sigorta bağlayabilir.

 

EVDE ÇOCUK BAKIM İLANLARINA NASIL ULAŞABİLİRİM ?

 

Evde çocuk bakarak para kazanmaya karar vermişseniz eğer öncelikle çalışacağınız saate uyacak ilanlara göz atmalısınız.

Google üzerinde bulunan evde çocuk bakımı ilanlarına bakabilirsiniz. Çevrenize ve yakın akrabalarınıza evde çucuk bakıcılığı yapmak istediğinize belirterek yakın çevrenizden de iş bulabilirsiniz.

Bulunduğunuz kentte ki iş ilanları için google üzerinden arama yaptığınızda ilinizin ismini belirtmeyi unutmayın. Severek yapmaya devam ettiğiniz sürece çok karlı bir evden iş fikri olan çocuk bakarak par kazanmak evinize güzel katkılarda bulunacaktır.

 

Evde çocuk bakmak, evde çocuk bakarak para kazanmak, evde nasıl çocuk bakılır, evde çocuk bakımı . Evet evden ek iş arayan değerli okuyucularım . Güzel kazançlar elde etmenizi sağlayacak bir ek iş fikrini daha geride nırakmış bulunuyoruz. Umarım aradığınızı bulmanıza yardımcı olabilmişimdir. Sağlıcakla kalın :)