EVDE ÜTÜ YAPARAK AYDA 3000 TL KAZANIN !

EVDE ÜTÜ YAPARAK AYDA 3000 TL KAZANIN !

Çok kazandıran bir iş fikri olan evde ütü...

Merhaba değerli okuyucularım,çok kazandırak evden iş fikri olan evde ütü yaparak para kazanmak,artık sizde evinizden hiç çıkmadan para kazanabileceksiniz.Ütü yaparak ayda binlerce lira kazanabilir,ailenize ekonomik destek sağlayabilirsiniz.Son zamanların popüler işlerinden biri olan ütü yaparak para kazanmak,biraz yorucu ama iyi bir kazanç sağlayan iş fikridir.

 

EVDE ÜTÜ YAPMA İŞİ NEDİR ?

 

Evde ütü yapma işçisini genelde yoğun çalışan ve bu gibi işler için vakti olmayan kişiler bulmaktadır.Ev hanımlarının kolaylıkla yapabileceği bu iş fikri size çok kazandıracak.Herhangi bir beceri gerektirmeyen ve herkesin yapabileceği bir iş fikridir.

Rahatına düşkün bayanlar evlerinde ütü yapmaktan hoşlanmıyor ve ütü yapmak için bir başkasına gerek duyuyorlar.Böylelikle önce çevrelerinde ütü yapabilecek birini arıyorlar. Bulamayınca internet üzerinden ilan verip kendilerine uygun olan kişiyle çalışmaya başlıyorlar.

 

EVDE ÜTÜ YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

 

Arkadaşlar bu işi kendi evinizde yapacağınız için ütünüz kaliteli olmalı kıyafetlerde leke veya iz bırakmamalıdır.Buharlı ütü kullanırsanız daha rahat çalışabilirsiniz.İnsanlar ile olan iletişimiz kuvvetli olmalı,güleryüzlü olmalısınız ki insanlar sizi tutsun ve sürekli size iş versin.

İnsanlar samimiyetsiz ve somurtkan kişilerle çalışmaktan pek hoşlanmazlar.Ütü yapmayı iyi biliyor olmanız lazım.Kıyafetleri kırışık gönderirseniz birdaha sizinle çalışmayacaklardır.Size verilen süre içinde kıyafetleri teslim etmelisiniz.İşinizi zamanında yaparsanız bu size daha fazla müşteri kazandıracaktır.

 

EVDE ÜTÜ YAPMA İŞİNDE KARŞILAŞABİLECEĞİNİZ BAŞLICA SORUNLAR

 

Çalışılan her ortamda müşteri ve işçi arasından bazı sorun ve tatsızlıklar oluşabilir.Ütü yaparak kazan kazanmak işinde de hoşunuza gitmeyen durumlar olabilecektir.Dikkat etmeniz gereken noktalardan size biraz bahsedeceğim.Kıyafetleri zamanında teslim etmezseniz oluşabilecek sıkıntının sorumluluğunu siz almalısınız.

Çünkü bu sorun sizden kaynaklanmaktadır.Ütüyü güzel yaptığınızı iddia edip güzel ütülenmemiş kıyafeti teslim etmekte başlıca sorunlardandır.İşiniz bittikten sonra müşteriye bir türlü ulaşamamakta büyük bir sorun.Bu sıkıntının oluşmaması için 2 adet iletişim numarası almalısınız.

 

 

EVDE ÜTÜ YAPARAK NE KADAR PARA KAZANIRIM? 

 

Tüm iş fikirlerinin merak konusu olan ne kadar kazanırım sorusunu cevaplayalım.Ütü yaparak evden para kazanmak gördüğünüz üzere kolay,temiz ve çok kazandıracak bir iş fikridir.Kendinizi tutturduktan ve size özel müşterileriniz olduktan sonra her ay düzenli olarak maaş gibi aylıklarını alırsınız.İyi bir ütü yapıyorsanız kıyafet başına ücreti siz belirleyin ve daha çok kazanın.

Kıyafet başına 5 tl alırsanız ki bu fiyat günümüzde az bile kalır.Biz bu şekilde ele alırsak günde 20 parça ütü yaparsanız günlüğünüz 100 tl daha fazla kıyafet ütülerseniz günlüğünüz daha fazla olacaktır.Eliniz çabuk ve hızlıysa günde 30-40 kıyafet ütüleyerek ayda çok iyi gelirler elde edebilirsiniz.

 

En çok kazandıran evden iş fikirlerini sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz.Ütü yaparak çok fazla kazançlar elde eden insanlar var neden sizde onlardan biri olmayasınız?Ekonominin çöküşte olduğu bu dönemlerde herkesin bir ek işe ihtiyacı vardır.Araştırmaya ve en yeni iş fikirlerini sizlere sunmaya devam edeceğiz.Sağlıcakla kalın