GOOGLE ADSENSE İLE PARA KAZANMAK !

GOOGLE ADSENSE İLE PARA KAZANMAK !

Hiç zahmet gerektirmeyen ve çok kazanmanızı sağlayacak...

Merhaba arkadaşlar , yepyeni bir güne çok kazandıracak bir iş fikriyle başlamak istedim.Google adsenseden para kazanmak.Google adsense nasıl onay alınır ? Google adsense onayı için kaç makale gereklidir?

Sorularının cevaplarını almak isteyen okuyucularım lütfen yazımın devamını okusun.Günümüzde onlıne olarak en çok gelir sağlayan google adsense birçok kişinin tek gelir kaynağı haline gelmiştir.Gerekli yolları doğru ilerleyerek sizde başarabilirsiniz.

 

GOOGLE ADSENSEDEN NASIL PARA KAZANILIR ?

 

Google adsenseden para kazanmak isteyenler öncelikle kendilerine bir web sitesi,youtube sayfası vb. reklam yayınlayabilecekleri sayfalar açmalılar. Sayfa açıldıktan sonra google adsense ye üye oluyorsunuz . Üye olduktan sonra sayfanızın domainini adsenseye kaydediyorsunuz.Google onay verdikten sonra sitenizde reklam yerleşimlerini yapıyorsunuz ve kazanmaya başlıyorsunuz.

Sayfanıza yükleyeceğiniz yazı ve ya video sayılarının tıklanma oranına göre kazanç sağlayacaksınız. Mutlaka hergün sayfanıza vakit ayırmalı ve yeni bilgiler girmelisiniz. Sayfanızdaki reklam yerleşimleri ziyaretçiyi sıkmayacak ve sayfanızda uzun vakit geçirmelerini sağlamalıdır.

Google adsense onlıne sitelerde en çok para kazandıran reklam verendir.Günlük ziyaretçi sayınız arttıkça bu aylık kazancınıza yansıyacak ve çok iyi gelirler elde edceksiniz. Takipçileriniz için her zaman en iyi reklamları sunan adsense sayesinde içeriklerinizden daha da fazla ek gelir elde edeceksiniz.

 

GOOGLE ADSENSE ONAY SÜRECİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

 

Arkadaşlar google adsense onay süreci boyunca sayfanıza içerik eklemeye devam etmeli ve sayfanıza trafik çekmelisiniz.Google sizin sayfanıza olan ilginizi görecek ve emeklerinizin karşılığını verecektir. Onay sürecinde sayfanıza sürekli ziyaretçi çekmelisiniz trafik ne kadar çok olursa google adsenseden onay almak bir o kadar kolay olur.

Ekleyeceğiniz içerikler tamamen özgün olmalı,kopya içerik ile başvuru yapmayı düşünmeyin bile çünkü google yi kandıramazsınız :) Doğru yolda ilerlerseniz onay süreci sanıldığı kadar zor olmayacaktır.Söylenen kriterleri sağlayan sayfalar çoktan para kazanmaya başladı bile.

 

GOOGLE ADSENSEDEN NE KADAR PARA KAZANILIR ?

 

Herşey tamamsa sırada google adsenseden ne kadar kazanırım diyenlerin sorularını cevaplayalım. Arkadaşlar kazanacağınız para sürekli değişecektir. Bunun sebebi de sayfanızı ziyaret eden ziyaretçi sayısı her ay değişmektedir.

İçeriklerinizin özgün ve dikkat çekiciğiyle zaten belirli bir kitleniz varsa her ay ortalama olarak 2000-3000 tl civarında para kaznırsınız.Google adsense ile aylık daha fazla para kazanan insanlar bulunmaktadır. Bunun sebebi sayfalarına sürekli içerik eklemeleri,sayfalarının reklamlarını yapmaları vb şeylerdir. Sizde google adsenseden çok para kazanmak istiyorsanız sayfanız için vakit ayırmalısınız.

 

GOOGLE ADSENSE GELİRİNİ NERDEN ALABİLİRİM ?

 

Google adsense ödemeleri için daha önceden hesabınıza eklediğiniz ıban numarası kullanılmaktadır.Para kazanma eşiğine gelmişseniz google adsense hesabınızdan ödemeler sayfasına tıklayarak o ay ne kadar kazandığınızı görüntüleyebilirsiniz.Ödemeler aylık olarak yapılmaktadır.Genelde ay sonunda hesabınıza yatan parayı çekebilmektesiniz.Ay içinde yeterli miktarda kazancınız olmadıysa kazancınız bir sonraki aya aktarılır.

 

Değerli okuyucularım,sizlere onlıne camiasında en çok kazandıran iş fikrinden bahsetmiş bulunmaktayım. Google adsense ile sizde çok kazanmak istiyorsanız mutlaka yazımı okumalısınız. Evden iş fikirleri sayfası olarak hergün araştırmaya devam edeceğim.Size de uygun bir iş fikri elbet olacaktır.Umarım yazılarım size ışık olur. Sağlıcakla kalın.