İKİNCİ EL KİTAPLARINIZI SATARAK PARA KAZANIN

İKİNCİ EL KİTAPLARINIZI SATARAK PARA KAZANIN

Artık ihtiyacınız olmadığını düşündüğünüz ve ya okuduktan sonra rafa kaldırmak istemediğiniz kitaplarınızdan gelir elde...

Merhaba değerli okuyucularım. Araştırmalarım sonucu çok kazandıracak bir evden iş fikriyle daha karşınızdayım. İkinci el kitaplarınızı satarak para kzanabilirsiniz.Evet yanlış duymadınız evde ki kitaplarınızı satışa sunarak alıcı bulabilirsiniz.Bu fikri daha önce düşünmüştüm . İyi bir okur olduğum için evimde nirçok kitap bulunmaktadır fakat ben kitaplarımı çok sevdiğim için satışa sunmak istemedim. Kİtap satarak çok para kazanmak isteyenler hadi yzımızı okuyalım.

 

HANGİ KİTAPLARI SATMALIYIM ?

 

Günümüzde okurseverlik oranı çok düşük ve bu durum beni çok üzmektedir. Fakat ciddi oranda da okumayı seven kişiler bulunmaktadır.Hatta kitap alamasa bile kütüphanelerde kitap okumaya çalışan çok insan denk geldim.Arkadaşlar satacağınız kitaplar, evinizde daha önce okuyup bir köşede duran kitaplar olmalıdır.Kitap satın alıp satmak çok karlı bir fikir olmayacaktır.O yüzden evdeki kitaplarınızı nakite çevirmelisiniz.

Hangi tür kitaplar olduğu çok mühüm değil. Sizin zevkinizde olan onlarca insan vardır.Mutlaka kitaplarınıza bir alıcı bulacaksınızdır.İkinci el kitap satışı yaptığınızı herkese duyurmalı ve müşteri bulabilmek için çevrenizle bu durumu paylaşmalısınız.

 

 

NEREDE İKİNCİ EL KİTAP SATABİLİRİM ?

 

Arkadaşlar, ikinci el kitap satışlarınız için önceliğiniz yakın çevreniz ve akrabalarınızdır.Daha sonra okul ortamında ve girdiğiniz bir çok ortamda ikinci el kitap satışı yaptığınızı duyurmalısınız.  İkinci el kitaplarınızın tanıtımını yapabileceğiniz bir sosyal medya hesabı açarsanız çok iyi

olacaktır.

Günlük kitap tanıtımı yapacağınız hesabınızda insanlar sizi takip edecek ve kitaplarınızı

alacaktır.Çok iyi kullandığınız kitalarınızı herhangi bir kütüphaneyle anlaşarak satışını

gerçekleştirebilirsiniz.

İkinci el kitap satışı yapan internet siteleri bulunmaktadır.Bu sitelere üye olarak anlaşma yapabilir.Kitaplarınızı sitelere satabilir bu şekilde de çok iyi bir gelir elde edebilirsiniz.Google ye ikinci el kitap satan siteler yazarsanız birçok site karşınıza çıkacaktır.Güvenilir bir site ile anlaşma yapmakta fayda vardır.

 

 

İKİNCİ EL KİTAP SATIŞINDA NELERE DİKKAT ETMELİYİM ?

 

İkinci el kitap satışında ,kitabın yıpranmamış ve iyi kullanılmış olması büyük önem taşımaktadır. İnsanlar yıpranmış bir kitabı okumak istemezler.Özenle okuduğunuz kitapların satışını yapabilirsiniz.Kitap fiyatlarınız sıfır kitap fiyatların çok daha düşük olmalıdır.Sıfıra yakın fiyat verirseniz insanlar sizden kitap almayacaktır.

İkinci el kitap satışında dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise sayfa sayılarınızın eksik olmamasıdır.Bu gayet güven kırıcı bir davranıştır.Bunu önlemek için satışını yapacağınız ikinci el kitaplarınızın sayfalarını tek tek kontrol ettikten sonra satışını yapmalısınız.

 

İKİNCİ EL KİTAP SATIŞINDAN NE KADAR PARA KAZANIRIM ?

 

En can alıcı noktaya gelmiş bulunmaktayız.İkinci el kitap satışından iyi kar edebilirsiniz.Zaten evde eskimeye yüz tutmuş size herhangi bir getirisi olmayak kitaplar üzerinden ne kazanırsanız kar olacaktır.Fakat çok fazla kitabı olan ve iyi alıcı bulan kişiler aylık 1500 tl civarında para kazanabilmektedirler.İkinci el kitap satışı işinde kendinizi tutturusanız bir kitapevi bile açmayı düşünmelisiniz.Ya da bir kitap cafe bile olabilir.

 

Değerli okuyucularım.Bugün de evden yapabileceğiniz bir iş fikrini sizlerle buluşturduk. Umarım yazım sizleri sıkmamıştır.İşsiz kimse kalmayacak ! Ek gelir kazanmak isteyen herkese ilham olmaya devam edeceğim. Sağlıcakla kalın.