INSTAGRAMDAN PARA KAZANMAK ! AYDA 5000 TL KAZANMAK İSTER MİSİN ?

INSTAGRAMDAN PARA KAZANMAK ! AYDA 5000 TL KAZANMAK İSTER MİSİN ?

Günümüzde sosyal medya üzerinden çok fazla para kazanılmaya başladığını...

Merhaba arkadaşlar , bu sefer çok bilindik bir evden iş fikriyle karşınızdayım. Instagramdan para kazanmak. Evet son zamanlarda oldukça popüler olan bu iş fırsatı için çok önemli ip uçları ve nasıl yapmanız gerektiğini anlatan yazımla sizlere ilham olmaya çalışacağım.

Görsellik ve sınırsız video platformu olan ınstagram ilgi çekici içerikler paylaştığınız ve özellikle tüm yaş gruplarına hitap ettiğiniz sürece takipçileriniz atacaklarınızı merakla bekliyor olacak . Sizleri çevrelerine önerecek ve günden güne takipçi sayınızda artış olacaktır.

Her yönüyle para kazanmaya elverişli olan ınstagram hakkında bilmeniz gerekenler ve nasıl paraza kazanabilirim sorusuna yanıt bulmak için sizleri yazımı okumaya davet ediyorum :)

 

 

INSTAGRAMDAN NASIL PARA KAZANILIR ?

 

Instagramdan para kazanmanın bir çok yolu bulunmaktadır. Hemen sizlere 1. yoldan bahsedeceğim ürünlerinizin tanıtım ve satışını yaptığınız bir ınstagram hesabı size tahmin edemeyeceğiniz kadar gelir elde ettirecektir. Hergün atacağınız ürün fotoğrafları ve videolarıyla takipçilerinizin sizi unutmasını engelleyebilirsiniz.

2. Yol ise herkesin bildiği üzere etkileşim yaratarak takipçi sayısını yükseltmek. Takipçi sayınız yükseldiği zaman para kazanmaya başlayacaksınız. Nasıl mı ?  Yüksek takipçi sayısına sahip hesapları takip eden yüzlerce aktüel,giyim,kozmetik,beyaz eşya,mobilya,pc programları bulunmaktadır. Her biriyle yapacağınız reklam anlaşması sizlere yüzlerce lira kazandıracaktır. En karlı anlaşmaları yaptığınızdan emin olun. Size bir tavsiye önce ödemenizi alın daha sonra hizmet verin :)

 

IGTV DEN PARA KAZANABİLİR MİYİM ?

 

Evet arkadaşlar ıgtv videolarından gelir elde edebilirsiniz. Kazanacağınız miktar videonun süresine ve izlenme sayısına göre değişiklik gösterebilmektedir. İzlenme başına kazanılan net gelirin %55 i size verilmektedir. Kazancınız hesabınıza ay sonunda yansımaktadır.

Ig tv üzerinden paylaşacağınız videolar milyonlara hitap etmektedir.İnsanların ilgisini çekebilecek türden paylaşımlar yaparsanız bu size takipçi kazandıracak ve gelir elde etmenizi saplayacaktır.

Günümüzde insanlar gün içindeki zamanlarının birçoğunu sosyal medya üzerinde geçirmektedir.İnsanların ilgisini üzerinize çekmek için gerekli araştırmaları yaparak her kesime hitap eden bir video yayınladığınızda nu sizin açınızdan iyi olacaktır.

 

INFLUENCER ÇALIŞMALARI

 

  • Influencerlik bir nevi reklam yaparak para kazanmaktır. Bir önceki yazımda belittiğim gibi ınfluencerlik için de takipçi sayınızın yüksek olması gerekir. Aman sakın hileli takipçi satın almaya kalkmayın hemen tespit ediliyor.
  • Instagramdan gelir elde etmek isyenler öncelikle ınstagram hesabını içerik üretici olarak ve ya işletme hesabı olarak değiştirmelidir.
  • Profiliniz insanları çekmeli ve insanlara güven vermelidir. Bu nedenle biyografiniz , profil resminiz ve yönlendirici bir adet internet sitenizin olması gerekmektedir.
  •  Unutmayın ki geldiğimiz şu dönemde güven yaşanılan en büyük problemlerden biri ve çok çok önemli
  • Taktiklere geçeyim hemen . Arkadaşlar paylaştığınız fotoğraf ve videolar   insanları sıkmamalı , bu yüzden tek bir konu üzerinden ilerlememenizi öneririm.
  •  Günümüz olayları güncel haberle bilgilere de sayfanızda yer verebilirsiniz.
  • Influencerliğin olmazsa olmazı takipçilerden gelen sorulardır. Bu soruları kesinlikle cevapsız bırakmayın .Onlarlar ilgilendiğinizi ve değer verdiğinizi göstermelisiniz.
  • Son olarak paylaştığınız video ve fotoğraflar kaliteli olmaliıdrı. Görselliğe ne kadar önem verirseniz o kadar izlenirsiniz.

 

Bu yazımızda günümüzde evden iş olarak adlandırdığımız ınstagramdan para kazanmak konusunu ele aldım.Gerçekten iyi bir içerik üreticisi olursanız çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Umarım sizler için faydalı bir yazı olmuştur. Sağlıcakla kalın :)