Sevgili okurlarım bugün yepyeni bir evden iş fikriyle daha karşınızdayım.Blog yazarak para kazanmak. Evet yanlış duymadınız kandi blog sayfanızı oluşturarak belirli bir okuyucuya ulaştıktan sonra siz de ek gelir elde edebilirsiniz.Günümüz de blog sayfası sayesinde çok iyi kazançlar elde eden insanlar bulunmaktadır. Neden sizde onlardan biri olmayasanız. Hele ki bu zorlu süreçte , ek gelire en çok ihtiyacınız olduğu dönemlerde. Hemen yazımıza geçiyoruz.

 

 

BLOG YAZARAK PARA KAZANMAK

 

Çevremde tanıdığım,tanımadığım yüzlerce insanın gelir kaynağını oluşturan blog sayfası için öncelikle google tarafından sayfanız için onay almanız gerekmektedir. Gelir kazanabilmeniz için bu onayı almanız şart arkadaşlar.

Onay aldıktan sonra sitesniz için gerekli araştırmaları yaparak gerekirse yazılımcılardan ve ya web tasarımcılardan yardım alarak reklam yerleşimini doğru bir şekilde yapmalısınız.Onay alma süreci boyunca sitenize her gün yeni yazılar ekleyip google ye sitenizle ilgilendiğinizi göstermelisiniz.

Blog yazarak para kazanmak isteyen kişiler ya kendi mesleği olan iş hakkında ya da insanların dikkatini çekebilecek konular hakkında blog yazmalıdır. Yazacağınız bloglar insanları sıkmamalı , sayfanızda daha çok vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla görsellikle desteklemelisiniz.

Bu işin hakkını vererek yapan insanların ayda dudak uçuklatacak fiyatlarını aldığını bile gördüm. Özellikle evden ek iş isteyen hanımlar,beyler ve boş zamanı olan öğrenciler bu iş tam size göre.

 

GOOGLE ADSENSE DEN NASIL ONAY ALINIR ?

 

Googla tarafından adsense onayı almak, gerekli kriterleri yerine getirdiğiniz zaman kısa sürede gerçekleşebilir. Öncelikle bir alan adı ve web sayfası açmalısınız . Web sayfanızın içinde hakkında,gizlilik politikası,iletişim sayfası, kesinlikle özgün olan 5-10 makale.(makalelerinizde yasaklı kelime bulunmamalıdır).

Sayfanızda başka reklamlar olmamalıdır. Makalelerinizi fotoğraf ve videolarla desteklemelisiniz. Google adsense onayı almak için kaliteli bir içerik sunmalısınız.Daha sonra google adsense ye giriş yaparak sitesnizi kayıt etmelisiniz ve son olarak başvuruyu gerçekleştirmelisiniz. İçerik ve kriterler uygun olduğu takdirde siteniz hemen onay alacaktır.

Onay süreci olumsuz yanıtlanan siteler için sakın umutsuzluğa kapılmayın illa ki yolunda gitmeyen bir durum ve ya bir ihlal vardır. Google size red yazısını mail yoluyla yollayacaktır. Mailin içeriğinde sitenizin neden red aldığına dair açıklamalı mesaj vardır. Dikkatlice okuyup sitenizin eksiklerini gidererek tekrar başvuruda bulunabilirsiniz.

 

ADSENSE ONAYLI BİR SİTEDEN NE KADAR KAZANABİLİRİM ?

 

Web sitesi açarak para kazanmak isteyenler için en çok kazandıran yöntem google adsendedir.Arkadaşlar blog yazarak para kazanmak için biraz sabırlı olmanız gerekmektedir.

Blog sayfasını açar açmaz çok fazla para kazanmayı beklemeyin sayfanıza yatırım yapın , ilgi çekici içerikler ekleyin ve insanların sizi keşfetmesini bekleyin. Keşfedildikten ve yüksek hit almaya başladıktan sonra kazancınızın ardı arkası kesilmeyecektir.Her ay düzenli bir geliriniz olacaktır ve aydan aya bu miktar artacaktır.

Blog sayfasında en önemli noktalardan birisi de sabır ,aktiflik ve devamlı içerik eklemektir.Her gün düzenli olarak ilgi çekici yazılar eklemelisiniz . Böylelikle aktif olduğunuzu gören okuyucularınız sayfanıza üye olarak her gün atacağınız yazıları dört gözle bekleyecekler.

 

 

İNTERNETTEN (ONLİNE) PARA KAZANMAK

BLOG YAZIP SATARAK PARA KAZANMAK

 

Günümüzde blog yazma işinde profesyonel olan kişiler, bunu kazanca çevirmiş ve yazdıkları blogları satarak para kazanmaya başlamışlardır. Blog sayfasından elde edeceğiniz gelirden daha karlı bir iş olmakla birlikte blog alım ve satışı gerçekleştiren sitelere üye olduktan sonra bloglarınızın satışı süreklilik gösterecektir.

Anahtar kelimelerin taraması iyi yapılmış ve ayda 2500-3500 arası ziyaretçinin uğradığı bir site ayda 1000 tl getiri sağlayacaktır. Bu gibi sitelerin satışı fiyatı değişmekle birlikte yaklaşık olarak 7000-7500 tl arasındadır. Tek masrafınız bilginiz olan bu iş fikri çok kazandıracak ve size huzurlu bir gelecek temin edecektir.