İŞKUR EVDE İŞ FIRSATLARI

İŞKUR EVDE İŞ FIRSATLARI

İşkur tarafından ek iş kapsamında evlere iş...

 

İŞKUR PAKETLEME İŞİ NASIL YAPILIR ?

 

Yaşadığımız zorlu süreç nedeniyle işinden olan ve evden iş fırsatı arayan kadınlar.Kovıd-19 sebebi ile çoğu insan maddi yönden olumsuz etkilendi.İşkur 2022 evde ek iş ve paketleme işi ile kadınlara ışık olacak.İşkur evde paketleme başvuru ve koşulları nelerdir? Paketleme işi için nasıl başvuru formu ? Kadınlar bu iş sayesinde hem evleri hem de ülkemizin ekonomisine katkıda bulunacaklar.

     Ev kadınlarına ekonomik katkı sunan ve ülkeyi kalkındırma amaçlı İŞKUR tarafından gerçekleşen bu proje yoğun ilgi görüyor.Hem ev hanımları hem de işsiz kalan onlarca kadın bu iş fırsatından faydalanabilmektedir.İŞKUR paketleme işi başvuru formu. Genelde işkur üzerinden evlere paketleme işi olarak sabun paketleme,oyuncak paketleme,mum paketleme,kürdan paketleme,takı paketleme vb verilmektedir.

Paketleme işi yaparak binlerce lira kazanabilirsiniz.Herhangi bir deneyim ve beceri gerektirmeyen İŞKUR evde paketleme işi hanenize maddi gelir sağlayacak ve ekonomik sıkıntılarınızdan kurtulmanızı sağlayacaktır.Hadi sizde hemen en yakın İŞKUR şubesine gidip kaydınızı oluşturarak kazanmaya başlayın.

 

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞİ  BAŞVURUSU NASIL  YAPILIR ?

 

İşkur paketleme işi başvuruları, işkura bağlı şirketler tarafından verilir.Bulunduğunuz bölgedeki en yakın işkur şubesine giderek kayıt yaptırmalısınız.Kayıt işlemi tamamlanmadan evvel İŞKUR evde paketleme işi başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

İŞKUR evde paketleme iş başvurusu formunu doldurduktan sonra sertifikalarınız sayfanıza eklenecektir.İŞKUR çalışanı aktif bir telefon numaranızı isteyecek ve size uygun paketleme işi olduğunda sizlere verdiğiniz numaradan dönüş sağlayacaktır.Yönlendirilen iş sizin içinde uygunsa anlaşma yaparak ek gelir kazanmaya başlayabilirsiniz.

 

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞİNİ NASIL ALABİLİRİZ?

 

Evet yanlış duymadınız,İŞKUR sayesinde evlerinizden hiç çıkmadan ek gelir sağlayabileceksiniz.İŞKUR'a onlıne kaydınızı oluşturduktan hemen sonra,açık iş ilanlarına tıklayarak aktif iş ilanlarını görüntüleyebilirsiniz.

Başvuru yaparken en çok dikkat etmeniz gereken yer;Bazı paketleme işi yapan firmalar işi eve vermemektedir. Bu yüzden iş açıklamasınız iyi okuyup oma göre başvuru yapmalısınız.İŞKUR açık iş ilanları arasından evde paketleme işini filtleyerek kendinize uygun iş için başvuru yapabilirsiniz.

İşkur tarafından sizlere sağlanan daha bir çok iş fırsatı bulunmaktadır.Tek yapmanız gereken işkura'a kaydolmak ve size uygun iş imkanının ilanını beklemek.Yüzbinlerce insanın ekmek kapısı olan İŞKUR insanların güvenini kazanmış düzenli,disiplinli çalışma stilleriyle başka kurumlara örnek olmuştur.Sizde İŞKUr güvencesiyle yeni işinize merhaba diyebilirsiniz.

 

İŞKUR HANGİ PAKETLEME İŞLERİNİ VERİYOR ?

 

İşkura bağlı evlere paketleme işi veren birçok firma bulunmaktadır.Firmalar farklı başlıklar altında paketleme işçisi arıyor.Paketleme işleri genel olarak;Kürdan,sabun,mum,kılıf,peçete,boncuk,takı toka,hediye paketi,poşet vb. Daha birçok paketleme ürünü için sizlere iş imkanı sunuyor.

İŞKUR tarafından verilen paketleme işi konusunda güvensizlik yaşamamalısınız aksine işkur güvencesi altında olduğunuz için içiniz rahat olmalı.İnterner üzerinde birçok paketleme firması bulunmaktadır fakat size tamamiyle güven vermemektedir.Bu nedenle yalnızca İŞKUR'a kayıt olarak paketleme işini yapmalısınız.

 

EVDE PAKETLEME YAPARAK NE KADAR KAZANIRIM ?

 

İşkur güvencesinde olan paketleme işinden günde 3-4 saat çalışarak 1000 tl ve üzeri gelir elde edebilirsiniz.Tamamen elinizin hızlı olmasına bağlı olarak artış gösterecek olan aylık kazancınızı katlamak sizlerin elinde.Evden iş fırsatı sunan İŞKUR daha birçok iş fırsatını bünyesinde barındırmaktadır.

 

 

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=22893