ONLINE SATIŞLAR HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

ONLINE SATIŞLAR HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

Onlıne para kazanmak isteyen kişilerin mutlaka okuması ve bilmesi gereken...

Merhaba arkadaşlar, şimdiye kadar sizlerle birçok evden iş fikriyle buluştuk.Yazılarımda sizler için en uygun işleri ele almaya çalıştım. Evden iş fikirleri sayfası olarak onlıne satış hakkında bilgi veren makalelerimizde oldu. Bugün sizlere onlıne satış hakkında bilmeniz gerekenleri içeren bir yazı aktaracağım.Sanal mağaza hakkında...

 

ONLINE MAĞAZA NASIL AÇILIR ?

 

Sanal mağaza açmak isteyen kişiler öncelikle açacakları sitenin ne üzerine olacağını düşünmeli ve iyi bir karar vermeli.Son zamanlarda sanal mağaza açan firmaların sayısı gittikçe artmaktadır.

Rekabeti az olan bir ürün üzerine kuracağınız bir site size daha çok kazandıracaktır.Sitenizin temasını ve renk bloklarını siz belirlemek isterseniz,ilgi çekici renklere yönelmeli soft ve ya sarı renklerini kullanmalısınız.Sanal mağazanızı oluşturmak için google üzerinde bulunan e-ticaret sitelerinden destek almalı ve ya çevrenizde bulunan yazılımcılardan yardım istemelisiniz.

Sanal mağazanız göz yorucu olmamalı. Gereksiz içerik paylaşımlarından uzak durun.Renk karmaşasından kaçının.İnsanların ilgi odağı olacak bir sanal mağaza için hem yurtiçi hem yurtdışı sanal mağazaları takip ederek fikir edinebilirsiniz.Özgün bir sanal site istiyorsanız tamamen kendi göz zevkinize güvenerek sitenizin görselliğini oluşturabilirsiniz.

 

ONLINE SATIŞLAR HAKKINDA ÖNERİLER

 

Sanal mağazanızın reklamını iyi yapmalısınız.Sosyal medya hesaplarınızda mağazanızın linkini paylaşmalı ve ürünlerinizin tanıtımı yapmalısınız.İlk aşama ise sanal mağazanızı kurduğunuzu çevrenizle paylaşmalısınız.

Aktif bir çevreniz varsa tanıtımınızı iyi yapacaklar ve sanal mağazanız kısa bir süre içinde binlerce insanla buluşacaktır.Sanal mağazanızda tek ürüne takılı kalmamalı ürünlerinizi çeşitlendirmelisiniz.Değişikliği herkes sever.Mağazanızdan alışveriş yapan müşterilerinize ufak hediyeler göndererek ufak mutluluklar yaratabilirsiniz.

Satışlarınızın artışını sağlamak amacıyla ürünlerinizi tanıtan videolar yayınlayın.Trafiği yoğun olan bir sosyal medya hesabında paylaşacığınız tek video ile yüzlerce müşteriye ulaşabilirsiniz.Ürünlerinizin tanıtımını fotoğraf şeklinde profilinizde bulundurun.

Ürününüzün içeriği hakkında bilgi vermeyi unutmayın. Sanal mağazanızda mutlaka iletişm kurulacak danışma numarası bulundurun. Böylelikle herhangi bir sıkıntısı olan müşteri size ulaşacak ve sanal mağazanıza olan güven problemi ortadan kalkacaktır.

 

SÜRPRİZLER VE ÇEKİLİŞLER DÜZENLEYİN

 

Sanal mağazanıza daha çok dikkat çekmek için ,her ay bir müşterinize hediye gönderirseniz etkileşim artacaktır.Sanal mağazanızın tanıtımını yapacağınız sosyal medya hesabınızda çekilişler düzenlerek sanal mağazanızdaki trafiği de arttırmış olacaksınız.

Düzenli aralıklara yapacağınız çekilişlere arkadaşlarını etiketleyen takipçileriniz size ekstra takipçi de kazandıracaktır.

Sanal mağazanızın tanıtımı için ilk aylarda yapacağınız sürpriz hediyeler ve çekilişlerin sonucunu canlı yayında açıklamanız insanların size olan güvenini arttıracaktır.Çekiliş sonucunda hediyeyi gönderdiğiniz kişiden ufak bir fotoğraf ve ya video isteyerek yayınlarsanız etkileşimi arttıracaksınız.Sizin de sanal mağazanız olabilir.

 Tek yapmanız gereken doğru yolları izlemek ve istikrarlı olmak. Bu işi yaparak çok iyi para kazanan insanları tanıyorum neden siz de yapamayasınız.

 

Değerli okuyucularım,bugün ki evden iş fikrimiz sanal mağaza. İşi ilerlettikten sonra tabiki bu işi evden yapmak pek mümkün olmayabilir. Bir depoya ya da işyerine ihtiyacınız olabilir.

Fakat ilk zamanlarda evinizden çok rahat çalışabilirsiniz.Umarım yazım size ilham vermiştir.

Sağlıcakla kalın.