YOUTUBE ÜZERİNDEN PARA KAZANIN !!

YOUTUBE ÜZERİNDEN PARA KAZANIN !!

Youtube üzerinden miyar liralar kazanan insanları gördükçe bu işi yapmak isteyen insanların sayısı ...

Sevgili okuyucularım, yepyeni bir evden iş fikriyle daha karşınızdayım. Sizler için evden yapılabilecek tüm işleri araştırmaya ve sizlere sunmaya devam edeceğim. Bugün ki çok kazandıran işimiz Youtube . Youtube üzerinden miyar liralar kazanan insanları gördükçe bu işi yapmak isteyen insanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Gelin bu iş için neler gerekli nasıl para kazanabiliriz hep birlikte öğrenelim.


enlightened YOUTUBE ÜZERİNDEN NASIL PARA KAZANABİLİRİM ?

Günümüzde çoğu insanın gelir kaynağı olan youtube ve ınfluencerların kazançları dudak uçuklatıyor. Birçok başarı hikayesi olan yotuberler şu an da çok iyi konumlarda yaşıyorlar. Şöyle bir gerçek var ki yaratıcılığınız ve zekanız ön plandaysa youtube üzerinden oldukça fazla kazançlar sağlayabilirsiniz. Daha önce hiç youtube videosu çekmediyseniz ve nasıl para kazanacağınızı bilmiyorsanız sponsorlu video çekerek işe başlayabilirsiniz.

Youtube hakkında yeteri kadar bilgiye ve takipçi sayısına sahipseniz , takipçilerinizin dikkatini çekmeyi başarmalısınız. Sonuçta her bir takipçi bir izlenme eder. Her bir izlenme size kazanç olarak geri dönecektir. Özgün vide içeriklerinizle yolunuza devam etmelisiniz.

 Kopya içerik ile bir yere kadar gelebilir daha sonra ilerleyemezsiniz. Bunun için bol vaktiniz olmalı yeni içerikler düşünmeli ve gündemde kalmayı başarmalısınız. Youtube üzerinden para kazanmak isteyen kişiler özellikle dikkat etmeniz gereken şeyler , videoların kapak fotoğrafıdır. Tanıtımınız ne kadar ilgi çekici olursa o kadar fazla izlenme alır.

 

YOUTUBE İÇERİKLER HAKKINDA İPUÇLARI

 

Arkadaşlar videolarınızın süresini ne çok uzun ne de çok kısa tutun.İnsanlar izlerken sıkılmamalı. 10 dk ve üzeri videolar yapmaya çalışın ki google size reklam verebilsin. Reklam alan videolarınızdan daha fazla gelir elde edersiniz.

Etkileşim yaratan videoların gelirleri daha fazla olmakla birlikte videonuzun arama sonuçlarında ilk sıralarda yer alacaktır.

İçeriklerinizi Kısa süre aralıklarıyla eklemelisiniz.İzleyicileriniz sizi unutmamalı. Telefonlarına 2-3 günde bir video paylaştığınıza dair bilgi bildirimi atıldığında , sizi takip etmeye devam edeceklerdir. Bazı zamanlarda takipçilerinize yönelik videolar yapabilirsiniz.

Size yöneltecekleri video içeriklerini kullanarak onları önemsediğinizi göstermelisiniz. İzleyicileriyle işbirliği halinde olan yotuberler daha hızlı ilerlemişlerdir. Yazılan yorumların hepsini olmasa bile çoğunu okumaya ve cevap vermeye çalışın.

 

YOUTUBEDEN NE KADAR PARA KAZANABİLİRİM ?

 

Youtube üzerinden para kazanmak; içeriklerinizin kalitesine, izlenme sayınıza, takipçi sayınıza ,ne sıklıkla video attığınıza bağlıdır. Yani bir nevi ne kadar kazanç elde edeceğinizi kendiniz belirliyorsunuz.

Belirli bir izlenmeyi geçtikten sonra youtube size aylık maaş bağlar. O maaşın üzerine izlenme sayısının kazancı eklenir. Böylelikle çok iyi ramlar kazanabilirsiniz.

 

SİZ DE KAZANIN !

Evet arkadaşlar çok kazandıracak bir evden iş fikri yazımızın daha sonuna geldik. Yollar doğru ve istikrarlı bir şekilde izlendiği zaman emin olun ki başaramayacağınız hiçbir şey yoktur. Yazılarım size umut ve ışık olsun. Kendi araştırmalarıma dayanarak tamamen bana ait olan yazılarımı sizler için yazmaya devam edeceğim.