EVDE DAVETİYE YAPARAK-PAKETLEYEREK PARA KAZANIN

EVDE DAVETİYE YAPARAK-PAKETLEYEREK PARA KAZANIN

Evde oturduğun yerden binlerce lira kazanmak istersen...

Merhaba değerli okuyucularım bugün de yepyeni ve çok kazandıracak bir evden iş fikriyle karşınızdayım. Evde davetiye yaparak para kazanmak. Az gelirli aileler ve kazandıkları parayla yetinemeyen, aslında günümüz şartlarında yetinemeyen değilde şartların bizi yetinememeye zorladığını söylemek daha doğru olacaktır.

Evde yapabileceğiniz onlarca iş fikri bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesidir evde davetiye yapmak. El emeği ve biraz da zaman gerektiren davetiye yaparak para kazanmak işi sayesinde oldukça iyi gelirler sağlayabileceksiniz.

 

 

EVDE NASIL DAVETİYE YAPILIR ?

 

Evde davetiye yapmak aslında öğrenilince çok kolay bir iş haline gelecektir.Davetiye işini herkes yapabilir ve para kazanabilir.Evde davetiye yapabilmek için elinizin biraz bu işlere yatkın olması gerekmektedir.Davetiye yapmak için kendinize bir çalışma alanı ve masası ayarlayın.

Sadece düğün davetiyesi değil tüm davetiyeleri içeren ürünler hazırlarsanız alıcı kitleniz artacaktır.Bazı davetiye türleri;

 

  • Nişan
  • Kına
  • Sünnet düğünü
  • Doğum günü
  • Söz günü
  • Açılış davetiyeleri
  • Konser davetiyeleri vb.

 

Çalışma alanınızı genişletin ve hayallerdeki davetiyeleri oluşturmaya başlayın.

Evde davetiye yapabilmek için öncelikle gerekli olan tüm malzemeleri tedarik etmeniz gerekmektedir.

 

  • Bir adet kağıt kesme makinesine ihtiyacınız vardır.Davetiye için temel malzemeleri bir defa alacaksınız ve üzerlerinden uzun zamanlar boyunca para kazanmaya devam edeceksiniz.
  • Bir adet yazıcı,davetiyeleri yazdırabilmek için yazıcı bulundurmalısınız.Davetiye üzerine yapacağınız (ekleyeceğiniz) süsler için de bir adet yapıştırıcı ve son olarak davetiyeri içine koyacağınız zarf.Maliyetinizi düşürmek için toplu alın ve internet üzerinden alışveriş yapın.

 

 

 EVDE DAVETİYE MODEL VE ŞEKİLLERİ NELERDİR ?

 

Son zamanlarda evlenecek olan çiftler, düğünleri ile alakalı en ince ayrıntıyı bile gözden kaçırmamaya gayret ediyorlar.Davetiye konusuna oldukça önem veren gelin adayları hayallerindeki davetiye için düğünden epey zaman önce internetten örneklerini araştırmaya koyuluyor.

Gelin adayları için davetiye görünümü kendi tarz ve zevklerini yansıtacağı için her detayına özen gösteriyorlar.Evde davetiye yapacak olan kişiler ya son zamanlarda popüler olan modelleri ele almalı ya da kendi tarzını ve hayal gücünü konuşturmalıdır.

KENDİ TARZINIZI OLUŞTURUN !

 

Davetiye modelleri saymakla bitmez.İsteiğiniz süslemeler ve vereceğiniz şekillerle akıllarda kalıcılık yaratabilirsiniz.Kişiye özel davetiyelerde bulunmaktadır.Karakter fotolarıyla süslenen davetiyelerde çok ilgi görmektedir.

Daha sade ve şık model arayışında olanlar için ekru renkleri kaçınılmaz olacaktır.Üzerinde hafif dantel ve inci işlemeleri de eklenirse şıklığı konuşturmuş olacaksınız.Ruhu renkli olan gelin adayları ise davetiye seçimlerinde daha çok renkli ,karikatür içerikli ve komik temaları ele alıyor.

Davetiye şiir ve sözlerini internet üzerinden bulabilir ve ya böyle bir yeteneğiniz varsa kendiniz yazabilirsiniz.Kendi yazdığınız davetiye sözleriyle özgünlüğünüzü konuşturmuş olacaksınız.Söz içerikleri aşk dolu mısraların dışında da olabilir.Akrostij şeklinde davetiye sözlerine denk gelmişliğim bulunmaktadır.

 

 

EVDE DAVETİYE YAPARAK NE KADAR KAZANABİLİRİM ?

 

En önemli kısma gelmiş bulunmaktayız. Arkadaşlar her şeyin kendinize ait olmasını istiyor ve bir sosyal medya hesabından kendi satışlarınızı yapmak istiyorsanız gelirlerinizin ardı arkası kesilmeyecek ve her ay artan bir gelirle yolunuza devam edeceksiniz.

Bir kaç sosyal medya fenomenine yaptıracağınız reklamlar sayesinde daha çok tanınacak ve satışarınız artacaktır. Bu şekilde ilerlerseniz aylık 3000-5000 tl arasında bir gelire çok rahat ulaşabilirsiniz.

 

Evlere davetiye işi veren firmalar da bulunmaktadır. Firmalar daha çok davetiye paketleme ve ya katlama işi vermektedir. Bu firmalara ulaşarak anlaşma sağlayabilir ve aylık net bir gelir kazanabilirsiniz.

Google üzerinde evlere iş veren güvenilir siteler hakkında detaylı bir araştırma yaptıktan sonra size en uygun firmayla anlaşıp işe başlayabilirsiniz.