EVDE PAKETLEME İŞİ YAPARAK AYDA 2000 TL KAZANIN !

EVDE PAKETLEME İŞİ YAPARAK AYDA 2000 TL KAZANIN !

Evde paketleme işi yaparak para kazanmak isteyen...

Evet arkadaşlar yepyeni bir evden iş fikriyle karşınızdayım. Bıkmadan usanmadan evde yapılabilen tüm iş imkanlarını araştırıp sizlerin huzuruna sunmaya devam edeceğim. Bugün ele alacağımız evden iş konumuz evde paketleme yaparak para kazanmak.

Bu işi yapmak isteyipte, çekinen kararsız kalıp firmalara güvenmeyen herkesi yazımı okuymaya davet ediyorum. Hadi o zaman başlıyoruz. Şimdiden bol kazançlar diliyorum.

 

EVDE PAKETLEME İŞİ NEDİR ?

 

Evden para kazanmanız artık imkansız değil aksine çok basit. Hemen işimiz hakkında bilgi verici kısma geçelim. Evde paketleme işi için öncelikle boş vakitlerinizin çok olması gerekir. Çünkü bayağı zaman alacak bir iş şeklidir. Daha önce bu işi yaptıysanız eliniz yatkındır ve hızlı bir şekilde çok fazla zaman harcamadan bu işi tamamlayabilirsiniz.

Ülkemizde en çok yapılan paketleme işlerinden bir tanesi sabun paketlemek. Oldukça kolay olan bu işi benimsedikten ve bir meslek haline getirdikten sonra kazançlarınız katlanacaktır. Bu iş için internet ve ya işkur üzerinden iş veren firmalarla irtibata girmeniz gerekmektedir.

İş veren firmalar size detaylı bilgileri veriyor ve depozite olmaksızın ürünleri evinize kadar teslim ediyor. Size işi bitirmeniz için gerekli ve yeterli bir süre tanıyor. İş bitiminde ne kadar çok paketleme yapmış iseniz kazancınız da o kadar artıyor .

 

 

EVDE PAKETLEME İŞİNDE NELERE DİKKAT ETMELİYİZ ?

 

  • Evde paketleme işini sürekli yapacak kişiler için dikkat etmeleri gereken bazı konulardan bahsedeceğim.
  • Bu işte kendinizi tutturursanız emin olun ki çok iyi kazançlar elde edeceksiniz.
  • Evde paketleme yaparak para kazanmayı sürekli hale getirmek istiyorsanız kesinlikle size verilen işi size ayrılan sürede teslim etmeniz gerekmektedir.
  • Siparişleri geciktirdiğiniz takdirde bir daha aynı firmadan iş alamayacağınız anlamına gelmektedir.
  • Bir diğer nokta ise ürünleri eksiksiz ve istenilen miktarda teslim etmek. Size tanınan süre zarfı dolduğunda işveren firma sizinle iletişime geçecektir.
  • Ürünlerin özensiz ve eksik olduğunu gözlemleyen firma bir daha sizinle çalışmayacaktır.
  • O yüzden size göderilen ürünlere son derece özenli ve nazik davranmalısınız. Bu kuralı kesinlikle es geçmemelisiniz.

 

EVDE PAKETLEME İŞİ NASIL BULUNUR ?

 

Evet gelelim evde paketleme işini nasıl bulacağız sorusunun cevabına. Öncelikle size dikkat etmeniz gereken şeylerden bahsedeyim. Arkadaşlar hiçbir işveren firma gönderdiği ürünler için para talebinde bulunmaz. Bu yüzden sakın yanılıp bu iş üzerinden dolandırıcılık yapan insanların tuzağına düşmeyin.

Benim düşüncem kendi ilinizde bulunan firmalarla işbirliği yapmak ve ya işkura kayıt olup ilanlarını takip etmek. İnernete rastgele yazacağınız paketleme işi veren binlerce firma çıkacaktır fakat bu zamanda hangisine güvenebileceğimizi bilemediğimiz için tedbirli davranmalıyız.

 

EVDE PAKETLEME İŞİ NE KADAR PARA KAZANDIRIR ?

 

Yeeesss en can alıcı kısma gelmiş bulunmaktayız . Tabiki de yapacağınız işin tatmin edici bir karşılığı olmalı. Bu miktar sizin hızınıza bağlı olarak değişmektedir. Günümüzde en düşük paketleme ücretleri 1500 tl den başlamaktadır . Bu rakamı katlamak tamamiyle sizlere bağlıdır. Evinizde size yardımcı olacak aile bireyleriniz var ise kazancınızı katladınız sayın ve gelirinizin keyfini çıkarmaya başlayın :)

 

İNANIN VE BAŞARIN !

 

Yazım sizlere ışık olsun . İnanın evden yapabileceğimiz o kadar çok iş var ki neden olmasın yani. Hele ki bu zor dönemlerde biliyorum ki herkesin ek gelire ihtiyacı var.Siz yeter ki isteyin ve inanın.Yüzlerce insan sıfır sermaye ile çok iyi yerlere gelmiş ve birçok başarıya imza atmıştır.

Neden siz de onlardan biri olmayasınız ki ? Umarım yazımı okurken sıkılmamışsınızdır. Genelde direk karşımda siz varmışsınız gibi yazıyorum samimi bir yazı olmasını istiyorum çünkü :) sağlıklı günler diliyorum.