EVDE TESBİH YAPARAK PARA KAZANMAK

EVDE TESBİH YAPARAK PARA KAZANMAK

Ekonominin gittikçe zorlaştığı bu günlerde herkesin ek gelire ihtiyacı...

Merhaba değerli okuyucularım ve evden kazanmaya devam eden hergün yepyeni iş fikirleriyle güne başlayan takipçilerim. Bugün yine sizler için hiç üşenmeden yeni iş fikirlerini araştırmaya devam ediyorum. Karşıma çıkan çok düşük maliyetli evden iş fikri olan tesbih yaparak para kazanmak konusunda sizlere bilgi aktaracağım.

Ülkemizde tesbih tutkunu olan insanların sayısı arttıkça, bizler için bunu gelir elde edebileciğimiz bir iş fırsatına dönüştürmek kaçınılmaz olmuştur. Evde tesbih yapımı, tesbih satışı hakkında bilgi vereceğim yazımı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyorum.

 

EVDE TESBİH NASIL YAPILIR ?

 

Özellikle erkeklerin aksesuar olarak nitelendirdikleri tespih son zamanlarda oldukça popülerleşmiştir. Evde tespih yapacak olan kişiler öncelikle malzemeleri temin etmelidir. Tuhafiyeden ve ya internet üzerinden maliyeti düşük olan bu malzemeleri temin edebilirsiniz. Renkli boncuk ve taşlar tesbih yapımı için kullanılabilir.

Çok tercih edilen renk ve boncuklar üzerine yoğunlaşırsanız satışlarınız artacaktır. Tesbih yapımı için özel bir çalışma alanına gerek duyulmamaktadır. Bulunduğunuz her ortamda yapabilirsiniz. Özel ip ve misina ipine dizeceğiniz taş ve boncuklardan sonra imameyi de ekleyerek işlemi bitirebilirsiniz.

Yaptığınız tesbihlerin özel ve özgün olmasını istiyorsanız kendi hayal gücünüzden yola çıkarak farklı taş ve boncukları birleştirerek insanların ilgisini çekecek şekilde tesbihler tasarlayabilirsiniz. Yola bu şekilde ilerlemek biraz riskli olsa da herşeyin kendinize ait olduğu bir ürünün satışlarının patladığını düşünürsek çok iyi yerlere gelebilirsiniz.

Tesbih yapımına başladıktan sonra istikrarlı olun ve çabuk vazgeçmeyin. Başaran onlarca insan varken siz neden yapamayasınız. Özellikle de böylesine kolay ve düşük maliyetli bir iş...

 

 

EVDE TESBİH YAPIMINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

 

  • Tesbih yapımında dikkat edilecek en önemli unsur dizimini doğru yapmaktır.
  • Tesbihin boncukları eşit olmalı ve eşit bir şekilde dizilmiş olmalıdır.
  • Boncukların delikleri küçük olmalıdır.Sağ ve soldaki boncuk sayısı eşit olmalıdır.
  • Ne kadar kaliteli ürün kullanırsanız tesbihinizin fiyatı da o şekilde artacaktır.
  • Erkekler genelde çok renkli tesbihleri tercih etmez soft ve koyu renklere daha çok ilgi göstermişlerdir.
  • Siz yine de farklı renklerde tesbihleri satışa sunun.İlerleyen süreçte satış durumuna göre iptal edebilirsiniz.

 

 

EVDE TESBİH YAPARAK NE KADAR KAZANIRIM ?

 

Evde tesbih yaparak para kazanmak evden iş fikirleri arasında en kolay ve maliyetsiz olanlar arasındadır.Maliyeti düşük bu ürünü yapı satarak çok para kazanabilirsiniz.Tabi ki kullanacağınız pahalı taşlar için ücret tamamen farklı olacaktır.

Günümüzde onlarca tesbih çeşidi bulunmaktadır.Çeşitliliğin fazla olması avantajdır.Öncelikli tesbih işini yaptığınızı yakın çevrenize duyurmalısınız.Daha sonra tesbihlerinizin fotoğrafını çekerek sosyal medya hesaplarından reklamınızı yapabilirsiniz.Normal ve düşük maliyetli bir tesbih 30 tl civarındadır.Reklamınıza göre satış sayınız aratacaktır.

     Tuhafiyelerle ve ya telefoncularla anlaşarak tesbihlerinizin satışını yapabilirsiniz.Fakat iş böyle olunca ürününüzü tanıtan işyerleri satılan ürün başına sizden komisyon talep edebilir.Bu şekilde yaklaşık 1500-1700 tl arası gelir elde edebilirsiniz.

Ek iş olarak yaptığınızı düşünürsek bu çok iyi bir rakam olacaktır.Tesbihlerinizden bir koleksiyon oluşturabilirsiniz. Bu işi zevk ve hobi için yapan insan sayısı oldukça fazladır.Yüzlerce tesbihi olup bunlardan bir tesbih koleksiyonu oluştururlar ve bu onlar için paha biçilemez bir mutluluk kaynağıdır.