SEN DE BAŞARABİLİRSİN !!

SEN DE BAŞARABİLİRSİN !!

Başarı,içinizde sizi kemiren olumsuz düşüncelerden kendinizi tamamen arındırmak...

Merhaba değerli okuyucularım. Uzun zamandır sizler için en uygun evden iş fikirlerini araştırıyorum ve sizlere sunuyorum. Kimileri kendine en uygun işi çoktan buldu ve girişimde bulundu. Kimileri ise hala çekimser davranarak bir adım atamıyor. Başarmak için kendinize güvenmelisiniz . İnanmak başarmanın yarısı eder. Bu yazımda sizlere başarılı bir adım atabilmeniz için ilham vereceğim.

 

BAŞARI NEDİR?

 

Başarı, içinizde sizi kemiren olumsuz düşüncelerden kendinizi tamamen arındırmak gibi bir şeydir. Düzenli, disiplinli ve istikrarlı çalışarak amaca ulaşmaktır. Başarıya ulaşmak için kendinizden ödün vermeli ve hedefe odaklanmalısınız. Merdiven gibi düşünün başarıyı; ilk basamaklar sizi çok yormaz ama sona yaklaştıkça başarmanın vereceği gururla sileceğiniz terleriniz emeklerinizin karşılığı olacaktır.

Çok istediğiniz bir şeyi çabalayıp almaktır başarmak. Başarı çok göreceli bir kavramdır kimine göre bir ev ve yuva, kimisine göre eğitimini tamamlamak, kimine göre ise iyi bir kariyer sahibi olmak. Ama bence en önemlisi herkesin hedefine koşacağı bir başarı hikayesi belirlemesidir.

 

BAŞARILI OLMAK İÇİN NELER YAPMALIYIZ ?

 

Başarılı olmak için en temel kuralımız inanmak. Arkadaşlar bir şeyi yapabileceğinize önce kendiniz inanmalısınız. Gerçekten inanarak çıktığınız bir yolda asla kaybeden siz olmayacaksınız. Başarılı olmak için kendi kriterlerinizi iyi bilmelisiniz, önce kendinizi tanımalısınız. Neyi yapıp neyi yapamayacağınızı da bilmelisiniz.

Zamanınız sizin için çok değerli olacaktır. Başarı için zaman+çalışmak kavramlarını iyi bilmelisiniz.  Hedefinizi belirlemek emin adımlar atmanıza olanak sağlayacaktır. Yazıma başlarken söylediğim gibi kendinize güvenmeli ve inanmalısınız.

Başarma süreci boyunca karşınıza birçok zorluğunda çıkacağını bilmeli ve temkinli davranmalısınız. Bu zorluklar sizi yolunuzdan alıkoymamalı ve sizi yıldırmamalıdır. Başarmak her zaman tek seferde elde etmek değildir çoğu zaman yenilebilir ve kaybedebilirsiniz. Önemli olan daha güçlü bir şekilde ayağa kalkmaktır. Sakın hedeflerinizden vazgeçmeyin. Siz de başarabilirsiniz.

 

KENDİNİZİ MOTİVE EDİN !

 

Başarmak için her zaman kendimizi motive etmeli ve yapabilirim, başarabilirim demeliyiz. Bunu yalnızca siz değil aile ve yakın çevrenizden de duyduğunuzda size çok iyi motive olacaktır. Siz tam başaramayacağım dediğinizde motive edici bir söz duymak sizi tekrar ayağa kaldıracaktır. İşinize odaklanın ve başarının sizi yakalaması için verimli çalışın. Kendinizi iyi hissettirecek aktiviteler yapın ki düşünmek için iyi ilham perileri sizinle olsun. Başarı demek kendini inandırmak demek. Sonuna kadar gitmek demek, asla pes etmemek demek. Siz bu yolda kendinize olan güveninizi asla yitirmeyin ve gerçekten BAŞARIN....

 

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR !

 

Başarı herkesin kapısını çalan fakat sadece inançlı istikrarlı kişilerin adım attığı bir müessesedir. Hayaliniz olan bir mesleği yapmak, aşık olduğunuz adamla evlenmek ,çocuk sahibi olmak ,çok istediğiniz bir eşyaya sahip olmak. Bunlar başarıdır ama önemli olan başarıya giden yolda gösterdiğiniz azimli tutumunuz ve inancınızdır. İnanın arkadaşlar çünkü inanmak başarmanın yarısıdır. Ben size güveniyorum siz de kendinize güvenerek artık bir adım atmalısınız.