UDEMY İLE PARA KAZANMAK

UDEMY İLE PARA KAZANMAK

Ekonomik olarak zor zamanlar yaşadığımız bu dönemde, herkes bir ek iş arayışına girme çabasında…

Merhaba arkadaşlar, çok kazandıran iş fikirlerinde bugün udemy var. Udemy nedir? Udemyden nasıl para kazanabilirim? Gibi konuları ele alacağız. Ekonomik olarak zor zamanlar yaşadığımız bu dönemde, herkes bir ek iş arayışına girme çabasında.

Özellikle ev hanımlara evlerine katkıda bulunabilmek için birçok iş fikri araştırmasına girmiştir. Sitemiz üzerinden kendinize uygun işi bulabilir ve ek gelir kazanmaya başlayabilirsiniz. Hadi başlayalım.

 

UDEMY NEDİR?

 

Online eğitim platformu olan udemy birden çok kategorideki becerilerinizi ve kurs videolarınızı yüzbinlerle kavuşturacağınız öğretici bir platformdur. Udemy 2009 yılında kurulmuş ancak son dönemlerde popülerite kazanmıştır.

Günümüzde udemy üzerinden hem gelir elde eden hem de bir çok öğretici videodan yararlanan milyonlarca insan bulunmaktadır. Udemy içeriğinde yüzbinlerce video ve eğitici kurs barındırmaktadır.

Bu videolar arasından kendi eğitici videonuzu ön planı çıkarmak elbette ki kolay olmayacaktır. Ön plana çıkmak tamamen yapacağınız kapsamlı eğitici kurslarınıza bağlıdır.

 

 

UDEMY DE NASIL EĞİTİMCİ OLUNUR?

 

Udemy eğitim hizmetleri sunan çok kapsamlı öğretici bir sitedir. Udemyde kendi kurslarınızı oluşturarak kazanç sağlayabilirsiniz. Udemy sitesine giriş yaptıktan sonra, hakkında bölümüne tıklayarak mutlaka okuyun. Daha sonra Eğitmen ol butonuna tıklayarak udemy de kendinize bir eğitmen hesabı açmalısınız.

     Kayıt aşaması birinci adım olmakla birlikte başlangıç aşamasıdır. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra artık sizde udemy de bir eğitimci olacaksınız ve öğretici videolarınızı oluşturmaya başlayacaksınız.

 

UDEMY KURSLAR HAKKINDA

 

Udemy de öncelik olarak kursunuzun planlamasını yapmalısınız. Planlı programlı yapılan işler Udemy sitesinde her zaman ilgi odağı olmuştur. İşinize verdiğiniz önemin karşılığını kazançlarınızla alacağınızdan emin olabilirsiniz. Oluşturduğunuz planlı öğretici kurs videonuzu udemy'e kaydedin ve insanların kursunuzu keşfetmesini bekleyin.

     Bu süreç için biraz sabırlı olmanı gerekir çünkü Udemy hızlı para kazanabileceğiniz bir platform değildir. Uzun süreli çalışma olanağı ve uzun süreli kazanma şansı tanıyan bu platformda zamanla kazanmaya başlayacaksınız. Yani çok çabuk para kazanmak istiyorum derseniz bu platform size uygun olmayacaktır. Özenli, düzenli ve sıkı çalışarak Udemy'den sizde gelir elde edebilirsiniz.

 

UDEMY KURS HAKKINDA ÖNERİLER

 

Udemy'de yalnızca bir öğretici kurs sizin için yetersiz kalıyorsa, daha çok öğrenciye ulaşmak ve kurslarınızın çok izlenmesini istiyorsanız yapmanız gerekenler; Sürekli ve düzenli bir şekilde içeriklerinizi güncelleyin. Öğrencilerinizin kursunuz ile fazlaca vakit geçirmesini sağlayın.

Öğrencilerin sizlere yönelttiği soruları cevapsız bırakmayın. Böylece iyi bir eğitmen imajı yaratabilirsiniz. Yaptığınız Udemy öğretizi kurslarınızın tanıtımını yapın. Özel yenetek ve donanımlı bilgileriniz sayesinde Udemy'ilk sıralarda yer almanız zor olmayacaktır.

     Udemy üzerinde en çok izlenen ve ilgi gören kursları araştırın. Rekabeti fazla olan kurslar daha çok kazanç sağlar. Fazla ilgi gören kursların dışında ilgi odağı az olan kursları da araştırın. Sizin yapacağınız Udemy öğretici kurs ile belki de çok iyi bir başarı elde edeceksiniz.

Son olarak Udemy'de başarıya ulaşmış eğitmenler ile irtibat kurun ve onların deneyimlerinden yararlanın.